Despre gravura

Gravura este procedeul de imprimare a unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din material plastic, lemn, metal, sticla, etc. In majoritatea cazurilor suprafata acestuia este plana , dar poate fi si curba. Procesul poate fi foarte tehnic si complex, din acest motiv freza este comandata de un calculator care asista toata operatiunea. In ciuda complexitatii desenului si a procesului in sine, cu ajutorul tehnicii de azi se obtin gravuri "curate" de o fidelitate impresionanta fata de desenul original.

Gravura mecanica

Este folosita pentru a grava pe materiale precum aluminiu, alama, ABS metalizat, aluminiu eloxat-anodizat, sticla, lemn, pluta, mase plastice, stiplex. Se pot realiza atat gravari superficiale cat si gravari profunde. Se pot grava sigle, logo-uri, scrisuri, imagini.

Gravura laser

Este folosita pentru a grava pe materiale precum mase plastice (acrilice), lemn, pluta, plus, piele, cauciuc, sticla, ABS, materiale cu acoperiri epoxidice, metale vopsite elecrostatic, aluminiu anodizat, eloxat, marmura, granit.

Ce se poate realiza:

Elemente de artizanat si cadouri: se pot grava si taia elemente de artizanat, se pot personaliza foarte multe materiale si produse din piele, ceramica, lemn. Obiectele pot fi foarte diverse de la cutiute pana la iconite si logo-uri, semne zodiacale si multe multe multe altele

Trofee, placi comemorative si diplome: se pot grava si marca o varietate mare de materiale si obiecte. Este posibila personalizarea de: cupe, trofee, diplome de merit din diferite materiale (acrilic, sticla, lemn, metal si altele)

Personalizare birotica: brelocuri, pix, stilou, elemente de birotica, suporturi si diverse alte obiecte si materiale.

Gravura elemente circulare: pahare, cani, bate de baseball, ornamente de craciun, elemente circulare industriale.

Fotogravura: se pot realiza fotografii reale pe materiale precum Acrilic, ABS si alte materiale plastice.

Elemente din hartie: carti de vizita, invitatii de nunta, invitatii zi de nastere, felicitari pentru ocazii speciale.

Placi gravate, semne / inscriptionari placute: semne / placute gravate pentru birou, placute gravate pentru hotel si restaurant, placute cu nume, orare, placute pentru obiecte industriale, placute cu serii si cod de bare, placute semnalistica directionala, indicatoare..etc

Produse
Meniu